1. Tanácsadás kezdő méhészeknek.

Elsőre talán nem tűnik ez olyan dolognak amit ne kaphatnánk meg bármelyik másik méhészboltban, de nem biztos hogy így van. Bizony vannak olyan méhészboltok, ahol olyan emberek (is) dolgoznak akik nem méhészkedtek soha életükben. Bizonyára sokat tudnak ők is a méhekről, méhészkedésről, de igazi tapasztalatuk nincsen. Méhekkel teli kaptárat közelről még csak nem is láttak. A szakmai fogásokat, finom mozdulatokat nem ismerik. Méhész műhelyében talán még soha nem jártak, ott még egy keretet sem szögeltek össze. Soha egyetlen üveg mézet nem töltöttek üvegbe. Na ez az ami nálunk nem fordulhat elő! Mi több mint 10 éve méhészkedünk. 30 családdal dolgozunk 10 keretes Hunor rendszerben, álló méhészetként. Nem állítjuk magunkról, hogy mindenhez értünk, és mindet tudunk, de a megszerzett tudás gyakorlati alapú, és ezt is adjuk át a mi vásárlóinknak. Ezért is választottuk cégünk jelmondatának:

“Beepet – méhésznek méhésztől hitelesen!”

2. Támogatatási ügyintézés.

Vállajuk, hogy ügyfeleinknek segítünk a Magyar Méhészeti Nemzeti Program támogatásait megigényelni abban az esetben, ha a támogatásra vonatkozó takarmányokat, gyógyszereket, eszközöket, stb. rajtunk keresztül szerzik be.

3. Pályázati tanácsadás.

Vállaljuk, a méhészeti tematikájú pályázatok teljeskörű lebonyolítását, amennyiben a pályázathoz beszerezni kívánt eszközöket a mi segítségünkkel szerzik be. Ezzel jelentős időt és energiát spórolhat a méhész!