Leírás
A HONEY BEE PRO fehérjés cukorlepényt a kora tavaszi időszakban használjuk, amikor a méhanyát szeretnénk stimulálni intenzívebb petézésre. A legújabb enzimgyártási technológiával a Honey Bee Pro cukorlepények nagyon kis mennyiségű HMF (hidroxi-metil-furfural) tartalommal készülnek. Számos tanulmányban már leírták, hogy a HMF a cukor savas hidrolízisének magas hőmérsékleten keletkező mellékterméke. A HMF elkerülésének egyik módja a savmentes enzimes hidrolízis. A Honey Bee Pro cukorlepények német enzimtechnológiával készülnek, és minden felhasznált alapanyag EU-s eredetű. A cukorlepények 100%-ban GMO-mentesek!
Összetevők:
szacharóz, enzim invert szirup, inaktivált Saccharomyces cerevisiae sörélesztő, szójaliszt, tartósítószer E202, ánizsolaj.
Használati utasítás:
Használat előtt vágja le és távolítsa el a csomag részeit a kívánt helyeken, majd helyezze a méhcsalád fölé a keretekre.
Tárolja sötét, száraz és hűvös helyen.