Honey Bee Pro fehérjés cukorlepény 1kg

termékkód: 05846

990 Ft

Honey Bee Pro fehérjés cukorlepény

A lepény különösen alkalmas a családok tavaszi serkentésére mivel 5% a tiszta nyersfehérje tartalma, ami az egyik legmagasabb fehérje tartalmú lepénnyé teszi a piacon.

Magyar Méhészeti Nemzeti Program keretében TÁMOGATOTT TERMÉK!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A HONEY BEE PRO fehérjés cukorlepényt a kora tavaszi időszakban használjuk, amikor a méhanyát szeretnénk stimulálni intenzívebb petézésre. A legújabb enzimgyártási technológiával a Honey Bee Pro cukorlepények nagyon kis mennyiségű HMF (hidroxi-metil-furfural) tartalommal készülnek. Számos tanulmányban már leírták, hogy a HMF a cukor savas hidrolízisének magas hőmérsékleten keletkező mellékterméke. A HMF elkerülésének egyik módja a savmentes enzimes hidrolízis. A Honey Bee Pro cukorlepények német enzimtechnológiával készülnek, és minden felhasznált alapanyag EU-s eredetű. A cukorlepények 100%-ban GMO-mentesek!

Összetevők:
szacharóz, enzim invert szirup, inaktivált Saccharomyces cerevisiae sörélesztő, szójaliszt, tartósítószer E202, ánizsolaj.

Használati utasítás:
Használat előtt vágja le és távolítsa el a csomag részeit a kívánt helyeken, majd helyezze a méhcsalád fölé a keretekre.

Tárolja sötét, száraz és hűvös helyen.

Érdekelhetnek még…