ApisPlus 3ml

termékkód: 06139

6650 Ft

ApisPlus oldat 3 ml

ApisPlusTM egy forradalmi áttörés a méh-egészségügy megőrzésében. Elősegíti és erősíti a méhek természetes tisztálkodási ösztönét amely természetes módon védi a méheket kártevők és betegségek ellen. Az ApisPlusTM egy egyedülálló módszerrel kinyert komlókivonatból (Humulus lupulus L.) és ethylalkohol oldószerből áll.

Elfogyott

Leírás

Hatóanyag 1 ml-ben: 10 mg komló kivonat

Termékforma: alkoholos oldat

Javallat: Elősegíti és erősíti a méhek természetes tisztálkodási ösztönét, amely természetes módon védi a méheket kártevők és betegségek ellen. A termék pozitívan befolyásolja a méhcsaládok növekedését és termelékenységét. Ezzel egyidejűleg megvédi a méhek idegrendszerét a növényvédő szerek negatív hatásaitól, ideértve a legveszélyesebbnek tartott neonikotinoid alapú növényvédő szerektől és GMO-tól, amellyek a legfrissebb kutatások szerint a legfőbb okai a kaptárelhagyás rendellenességnek (CCD).

Adagolás: ApisPlus™-t cukorszirupban feloldva szükséges a méheknek adni. Az oldatot közvetlenül használat előtt célszerű elkészíteni. ApisPlus™ nem rakható 40 C°-nál magasabb hőmérsékletű cukoroldatba. ApisPlus™-t az egész méhészeti szezonban és minden generáció váltáskor ajánlott használni a népesség növekedés és az egészségesebb méh-családok fenntartása érdekében. A termék mézeltetési időszakban is használható. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő 0 nap.

A 3 milliliteres ampulla 15 méhcsalád kezeléséhez elegendő. ApisPlus™-t 1:1 cukor-víz arányú sziruphoz kell, folyamatos keverés mellett hozzáadni, amíg egy egyenletes, sárga színű keveréket kapunk.

Permetezés és csurgatás:
15 méhcsalád esetében 225 – 750 ml szirupot kell használni. A cukorszirupnak lehetőleg 1: 1 arányú cukor-víz arányúnak kell lennie. Az ampulla tartalmát folyamatosan keverjük a sziruphoz folytonos keverés közben, amíg tiszta, sárga színű keveréket kapunk. Az elkészített keverék 1/15 részét egy családra (15-50 ml / méhcsaládonként) kell használni. A csurgatás fecskendővel végezhető el. A kereteken lévő méhek permetezését kézi permetezővel lehet végrehajtani.

Etetés:
15 méhcsalád esetében 2,2 – 7,5 liter szirupot kell használni a családok nagyságától függően. A cukorszirupnak lehetőleg 3:2 arányú cukor-víz arányúnak kell lennie. Az ampulla tartalmát folyamatosan keverjük a sziruphoz folytonos keverés közben, amíg tiszta, sárga színű keveréket nem kapunk. Az elkészített keverék 1/15-ét egy családra (225-750 ml méhcsaládonként) kell használni.

Érdekelhetnek még…